Privacy Matt fólia 20% kedvezménnyel!

A kijelzővédők előnye

A kijelzővédők előnye

A 21. században már okos kütyük nélkül el sem tudjuk képzelni az életünket. Lassan minden háztartásban ott lapulnak okos eszközeink. Legyen az telefon, táblagép, óra vagy televízió, ezek az eszközök alkotják, formálják és segítik mindennapjainka

FonlyU

Rengeteg pozitív dolgot hordoz magában okos eszközeink megléte. De ha egyszer véletlen leesik... Egyből fejünkhöz kapva mondjuk a bűvös szavakat: CSAK ÖSSZE NE TÖRJÖN!

 

Az okos kütyük mindennapi védelme

Persze ilyenkor nyugodtabbak vagyunk, ha tudjuk, hogy van rajta egy pajzs, úgynevezett védőréteg, ami az ilyen esetekre van kitalálva. De vajon mik is ezek a csoda kisegítő eszközök?

 

Mobilkészülékek védelme

A mobiltelefonunk szinte mindig nálunk van, szerves részét képezi mindennapjainknak. Mint egy harmadik kéz, amivel fizetünk, kommunikálunk, szórakozunk, sírunk, nevetünk vagy emlékeket örökítünk meg. Értelemszerűen adja magát a dolog, hogy ha már egy jó minőségű készülékre adjuk a fejünk, pénzünk és bizalmunk, akkor legyen felszerelve olyan védelemmel, amitől évekig hű társunk marad minden gondban-bajban. Ahhoz, hogy ez így is maradjon, két dolog nagyon fontos: a telefont védő tok és a kijelzőt védő különféle fóliák.

 

Kijelző védő fóliák

A kijelző védő fóliák kijelzőnk védelmét szolgálják különböző hatásoktól. Legtöbbnyire zsebünkben, táskánkban tartjuk készülékeinket, ahol megütődhet, megkarcolódhat, bepárásodhat és még sok rejtélyes hatás érheti, amit már csak az univerzum képes megérteni.

 

 

A kijelzővédő fóliák típusai

Üveghatású fólia

A kijelzővédők közkedvelt és legismertebb formája az üveghatású fólia. Előnyei közé tartozik, hogy vastag védőfelületével biztos védelmet nyújt, ezáltal biztonságossá téve a telefont mindennapi használatában. A jobb minőségű fóliák hosszú ideig masszívan tartják magukat és szinte észrevétlenek. Az üvegfólia típusától függően 4-7 rétegből áll, amelyek gyártása és egyesítése során a legmodernebb nanotechnológiai eljárásokat alkalmazzák. Ezek általában H jelzéssel vannak ellátva, ami a Hard szóból ered.

Az üveghatású fóliák hátrányai közé tartozik, hogy könnyen törnek. Ha véletlenül leejtjük a mobilunkat, ami csak picit is rossz szögben esik le, már reped, törik a fólia. Sokan inkább így használják a készüléket, törött fóliával, mert tudják, hogy ha kicserélik, nem telik bele sok idő és máris újra megreped. Pedig érdemes ilyenkor a cserélni, mivel ennek következtében a szélén megenged a ragasztó, ami aztán később keveredik porral, szösszel, kosszal és így már csak egy fél védőréteg marad.

 

Géles hatású fólia

Mostanság eléggé elterjedt forma a géles hatású fólia. Előnyei közé sorolható, hogy nem egy merev felület, ami egy nagyobb ütés során szilánkosra vagy pókhálósra törhet. A gél a felületen kényelmes használatot biztosít, nem olyan vastag, mint az üveg hatású kijelzővédő, ezért nem lesz kényelmetlen. További előnyei közé tartozik az optikai és ultrahangos ujjlenyomat-olvasók könnyed használata, amelyek a kijelző alatt helyezkednek el. Könnyen alakíthatóak, mivel többnyire ezeket fóliavágó gép segítségével vágjuk méretre, ezért nem kell aggódnod, hogy a legújabb típusú - vagy akár egy régebbi - eszközödre nem fogsz megfelelő méretű kijelzővédőt kapni.

 

Hydrogél fóliák: A jövő védelme

A hydrogéles fóliákkal nem csak telefonokra, de különféle egyéb készülékekre is tudunk védelmet készíteni, mint például POS terminálok, vadkamerák, okosórák stb. Az elmúlt év legnagyobb úttörője a hydrogéles fólia. Előnyét az öngyógyítás teszi, ezáltal a karcoknak búcsút mondhatunk, mert ha esetleg meg is történik a sérülés, néhány óra múlva, mint egy rugalmas gumi, visszaállítja eredeti állapotába a fóliát. Hátrányai közé tartozik a nehéz felhelyezése, ami miatt szaküzletekben ajánlatos felhelyezni.

Tényként könyvelhetjük el, hogy a kijelzővédelem kötelező folyamat, ha sokáig jó állapotban szeretnénk tartani készülékeinket. Itt már csak az a kérdés, milyen fajta védelem mellett adjuk le voksunk. Bárhogy is döntünk, rosszul nem járunk.

 

VÁSÁRLÓINK TŐLÜNK KÉRDEZTÉK

Gyakran ismételt kérdések

  1. Mi a különbség az üveghatású és a géles hatású fólia között? Az üveghatású fólia vastagabb és merevebb, míg a géles hatású fólia rugalmasabb és kevésbé törékeny.
  2. Milyen előnyei vannak a hydrogéles fóliáknak? A hydrogéles fóliák öngyógyító tulajdonságokkal rendelkeznek, ami azt jelenti, hogy a kisebb karcok idővel eltűnnek.
  3. Hol érdemes felhelyeztetni a hydrogéles fóliát? A hydrogéles fóliák felhelyezése bonyolult lehet, ezért ajánlott szaküzletekben végeztetni.
  4. Milyen eszközökre alkalmazhatóak ezek a fóliák? A fóliák különféle eszközökre alkalmazhatóak, mint például mobiltelefonok, táblagépek, okosórák, POS terminálok és vadkamerák.
  5. Meddig tartanak a védőfóliák? A védőfóliák minőségüktől függően hosszú ideig tartanak, de időnként cserére szorulhatnak, különösen, ha sérültek.
Webáruház készítés