Privacy Matt fólia 20% kedvezménnyel!

INNOVATÍV KIJELZŐVÉDELEM

A HYDROGÉL FÓLIA

  

Az önjavító hydrogél fólia

A modern technológia világában a hydrogél fólia az egyik legújabb és leginnovatívabb megoldás, amely lehetővé teszi, hogy készülékeink kijelzői mindig tökéletes állapotban maradjanak. De mi is pontosan a hydrogél fólia, és miért érdemes kipróbálni?

 

Mi az a hydrogél fólia?

A hydrogél fólia egy speciális, önjavító képességekkel rendelkező kijelzővédő réteg, amely képes megvédeni a készüléket a mindennapi használat során fellépő karcoktól és szennyeződésektől. Legyen szó telefonról, tabletről vagy okosóráról, a hydrogél fólia minden eszközre könnyen és gyorsan felhelyezhető, mindössze 5 perc alatt.

 

 

Miért sérülékenyek a mobiltelefonok kijelzői?

A mobiltelefonok leggyengébb pontja az LCD kijelző, amely különösen érzékeny a karcokra és ütődésekre. Az LCD kijelző védelme ezért kulcsfontosságú, hogy készülékünk hosszú távon is jól működjön és esztétikailag is megőrizze állapotát. A hydrogél fólia ebben nyújt hatékony segítséget, mivel nanotechnológiás védőrétege révén hatékonyan védi a kijelzőt a külső behatásoktól.

 

A hydrogél fólia előnyei

A hydrogél fólia számos előnnyel rendelkezik, amelyek kiemelik a hagyományos üvegfóliák és PET fóliák közül:

  • Karcállóság és öngyógyító képesség: Az apró karcok és buborékok néhány óra alatt eltűnnek.
  • Teljesen átlátszó: Víztiszta, zsír- és víztaszító felületet biztosít, amely ujjlenyomatmentes marad.
  • Rugalmas és hajlékony: Tökéletesen befedi a hajlított kijelzőket is, így minden eszköztípusra alkalmazható.
  • Vékony és szinte láthatatlan: Háromszor vékonyabb, mint a legvékonyabb üvegfólia, és nem homályosítja el a kijelzőt.

 

Hagyományos üvegfólia vs. hydrogél fólia

A hagyományos üvegfóliák bár jó karcállósággal rendelkeznek, azonban könnyen törnek, különösen alacsonyabb külső fizikai behatás esetén. Továbbá, az üvegfólia vastagsága sok esetben zavaró lehet, és leesés esetén akár pókhálósra, rosszabb esetben szilánkosra is törhet. Ezzel szemben a hydrogél fólia:

  • Nem törik: Az anyag rugalmasságának köszönhetően még erősebb ütés hatására sem törik.
  • 360 fokos védelem: A telefon hátlapjára és keretére is alkalmazható, így teljes körű védelmet nyújthat.

 

A hydrogél fólia technológiai háttere

Kezdetben a kijelzőket sima PET fóliával védték, amely azonban nem rendelkezett jelentős karcállósággal és védelmi képességekkel. A technológia fejlődésével a 9H üvegfóliák váltak népszerűvé, amelyek jó karcállóságot biztosítottak, de törékenységük miatt hamar elavultak. A hydrogél fólia megjelenése azonban új korszakot nyitott a kijelzővédők világában, köszönhetően az új generációs nanotechnológiai fejlesztéseknek.

 

 

A hydrogél fólia felhelyezése és használata

A hydrogél fólia felhelyezése rendkívül egyszerű és gyors folyamat. Mindössze néhány lépés szükséges ahhoz, hogy készülékünk kijelzője maximálisan védve legyen:

  1. Tisztítsuk meg a kijelzőt: Használjunk alkoholos törlőkendőt a szennyeződések eltávolításához.
  2. Helyezzük fel a hydrogél fóliát: Óvatosan illesszük a fóliát a kijelzőre a használati utasításnak megfelelően az aplikáló kártyával, és egyszerűen simítsuk ki a légbuborékokat.
  3. Hagyjuk megszáradni: Pár órán belül a hydrogél fólia önjavító képessége révén minden apró karc és buborék eltűnik.

 

Hydrogél fólia karbantartása és tisztítása

A hydrogél fólia rendkívül könnyen karbantartható és tisztítható. A szennyeződéseket egyszerűen eltávolíthatjuk egy nedves törlőkendővel, anélkül, hogy károsítanánk a védőréteget. A hydrogél fólia víz- és zsírlepergető tulajdonsága révén a kijelző tiszta és átlátszó marad.

 

 

A HYDROGELFOLIAK.HU ÁLTAL FORGALMAZOTT HIDROGÉL FÓLIÁK

HIDROGÉL FÓLIA 4K HD 130 micron / HIDROGÉL FÓLIA 4K HD 200 micron

A HIDROGÉL FÓLIA 4K HD kiemelkedő energiaelnyelő képességével messze túlszárnyalja az üvegfóliákat. Öngyógyító technológiájának köszönhetően karcállósága közel azonos az üvegével. Ez a prémium minőségű hidrogél fólia nem üvegfólia, hanem öngyógyító TPU anyagból készült, amely biztosítja a kijelző védelmét a karcoktól és egyéb mechanikai hatásoktól. 24 órán belül az apróbb karcolások eltűnnek a fólia felületéről. Az Oleophobe rétegének köszönhetően kiváló tapintási érzetet biztosít, és ellenáll az ujjlenyomatok által okozott zsíros szennyeződéseknek. Teljesen átlátszó, így nem torzítja a kijelző színeit, és hibátlanul működik a kijelző alá épített ujjlenyomat-olvasóval.

 

HIDROGÉL 4K HD UV FÓLIA 150 micron / HIDROGÉL 4K HD UV FÓLIA 190 micron

A HIDROGÉL 4K HD UV FÓLIA energiaelnyelő képessége alacsonyabb a HIDROGÉL NORMAL fóliánál, viszont extra karcálló réteget kapott, amely UV fény hatására keményedik meg. Ez a speciális réteg 9H üvegfóliák tulajdonságaival vetekszik, így kiemelkedő védelmet biztosít a kijelzőnek. A UV-keményedő felület garantálja a tartós és megbízható karcállóságot, miközben megőrzi a kijelző tisztaságát és érzékenységét.

 

 

BETEKINTÉSGÁTLÓ (Privacy) FÓLIA

Azoknak, akiket zavar, hogy mások belenéznek a telefonjuk képernyőjébe, a betekintésgátló kijelzővédő fólia a megfelelő megoldás. Ez a fólia nemcsak a karcolásoktól védi meg a készüléket, hanem a kíváncsi tekinteteket is távol tartja. Szemből tökéletes megjelenítést biztosít, de oldalról nézve csak egy fekete kijelző látható. A vastagsága kisebb mint 0.19 mm, átlátszó és nem befolyásolja az érzékelést. A PET+ hidrogél technológia révén elnyeli az ütéseket, és masszív védelmet nyújt a kijelzőnek.

 

ELŐLAPI ÉS HÁTLAPI HYDROGÉL FÓLIÁK TABLETRE, MOBILTELEFONRA, OKOSÓRÁRA, OKOSKARKÖTŐRE, JÁTÉKKONZOLRA

Előlapi és hátlapi hidrogél fóliáink széles körben alkalmazhatók: telefonokra, tabletekre, okosórákra, okoskarkötőkre és játékkonzolokra. Számos készüléktípusra biztosítunk kijelzővédelmet, beleértve a Doogee, Samsung, Sony, iPhone, Huawei, Honor, OPPO, Xiaomi, Oneplus, Realme, Motorola, Lenovo, Google Pixel, LG, TCL, Meizu, HTC, CAT, Blackview, Cubot, Ulefone, Vernee, Umidigi, Oukitel és Evolveo márkákat.

Ezen kívül autók műszerfalára, fényképezőgépekre, GPS-ekre, motor kijelzőkre és akár egyedi paraméterek alapján vadkamerákra is kínálhatunk megoldást.

 

 

  

LEGYÉL A HYDROGELFOLIAK.HU VISZONTELADÓ PARTNERE!

 

 

Több mint 20 éves szakmai tapasztalattal rendelkezünk, ami garantálja professzionális hozzáértésünket.

Szolgáltatásaink titka az elkötelezettségünkben, személyre szabott kiszolgálásunkban,
barátságos hozzáállásunkban és alapos, precíz, gyors munkavégzésünkben rejlik.

   

 

 

Webáruház készítés